CVmaker diensten gebruiken/opzeggen. Hoe werkt dat?

CVmaker.nl is een dienst voor werkzoekenden. Via de website kun je eenvoudig onbeperkt cv's aanmaken, bewerken en opslaan. Vervolgens kun je eenvoudig in gelijke opmaak bijpassende sollicitatiebrieven aanmaken en downloaden. Vanuit jouw account kan je vervolgens ook vacatures zoeken en direct solliciteren. Via het systeem kan je ook zien of jouw sollicitatie door de het bedrijf is bekeken. Zo houd je goed overzicht op al jouw sollicitatieactiviteiten en vind je snel die droombaan!

cvmaker na inloggen

Nadat je bent ingelogd op jouw account vind je de volgende tabs;

  • CV's; hier beheert je jouw cv's, maak je aanpassingen en kan je jouw cv's downloaden.

  • Sollicitatiebrief; hier beheer je jouw sollicitatiebrieven, maakt je aanpassingen en kan je jouw sollicitatiebrief downloaden.

  • Solliciteren; hier kan je sollicitaties versturen met de eerder gemaakte cv's en sollicitatiebrieven.

  • Banen; hier kan je vacatures zoeken.

  • Account; hier kan je jouw inloggegevens aanpassen, e-mailvoorkeuren wijzigen en je lidmaatschap opzeggen of heractiveren.

Gedurende het lidmaatschap kun je onbeperkt gebruik maken van alle bovengenoemde diensten. De minimale duur van een lidmaatschap is één maand, gedurende deze maand kun je onbeperkt gebruik maken van alle diensten. Je kunt het lidmaatschap ten alle tijden stop zetten via het tabje "Account". Wanneer je het account opzegt, zie je tot welke datum je nog toegang hebt tot de diensten. Als je bijvoorbeeld direct opzegt, dan kan je nog een maand jouw cv's en sollicitatiebrieven bewerken en downloaden omdat je deze maand immers al heeft betaald.

Veel gestelde vragen met betrekking tot de dienstverlening

Ik heb een baan gevonden. Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

Heb je een baan gevonden? Gefeliciteerd! Je kunt jouw lidmaatschap eenvoudig stopzetten door in te loggen in het account. Wanneer je bent ingelogd, klikt je op je naam rechtsboven in beeld, vervolgens op "Account instellingen". Je ziet nu direct de status van jouw abonnement. Om je betaalde abonnement te stoppen klik je op de rode letters "Abonnment opzeggen". Je zult hiervan ook een bevestiging per email ontvangen en kunt de betaalde functionaliteiten nog gebruiken tot de datum waarvoor je betaald hebt.

cvmaker na inloggen

Ik zie geen rode letters om op te zeggen. Hoe kan dat?

Waarschijnlijk zie je een knop "Heractiveer account". Dat betekent dat je het lidmaatschap al hebt beëindigd. Bij twijfel kan je altijd contact met ons opnemen!

Ik ben mijn inloggegevens kwijt. Hoe kan ik opzeggen?

Wij raden je aan om hier eerst een nieuw wachtwoord aan te vragen, zodat je toegang hebt tot je account wanneer je dat nodig hebt. Je kunt deze stap ook overslaan, door je e-mailadres hier in te vullen. Wij regelen de opzegging dan voor je. Je ontvangt automatisch een bevestiging van de opzegging op het opgegeven e-mailadres.

Wat gebeurt met mijn account nadat ik het lidmaatschap heb opgezegd?

Het account blijft bestaan, maar uiteraard worden er geen kosten meer in rekening gebracht. Je kunt op ieder gewenst moment het lidmaatschap weer heractiveren als je weer op zoek gaat naar een nieuwe baan. Jouw opgeslagen cv's en motivatiebrieven blijven bewaard op onze beveiligde servers. Wil je jouw account en gegevens volledig (laten) verwijderen? Dat kan, stuur dan een verzoek aan support@cvmaker.nl.

Wat is de opzegtermijn? Wanneer kan ik opzeggen?

Opzeggen kan op ieder moment. De dienstverlening wordt per hele maand afgerekend. Er zal dus geen restitutie plaatsvinden voor een gedeelte van een maand, maar je kunt wel gebruik blijven maken van de dienst voor de maand welke reeds is afgerekend.

Ik wil slechts eenmalig een cv maken. Kan dat ook?

Uiteraard! Wij bevelen gebruikers aan om hun cv per sollicitatie aan te passen, maar je kunt uiteraard ook eenmalig een cv aanmaken. Beëindig direct na het maken van je cv het lidmaatschap middels de bovenstaande instructies, dan betaal je eenmalig de kosten van het lidmaatschap. Je kunt nog wel een maand lang het cv wijzigen en de andere diensten gebruiken, omdat je betaald hebt voor een maand lidmaatschap.

Wat zijn de kosten voor eenmalig gebruik van CVmaker?

De kosten voor gebruik zijn een eenmalige termijn (maand) à € 8,95. Je dient wel, zoals hierboven beschreven, je account op te zeggen. Je hebt dan een maand toegang tot je account en alle templates en functionaliteiten. 

Heb je een andere vraag die hier niet tussen staat? Of heb je hulp nodig? Onze klantenservice staat op werkdagen voor je klaar om je te helpen!