Over ons

Wij maken mooie cv's maken voor iedereen mogelijk

Het merendeel van de mensen vindt het moeilijk om een goed cv op te stellen. CVmaker is gestart met het idee om het maken van een goed cv makkelijk en toegankelijk te maken voor iedereen. Met onze cv maker kun je in slechts 10 minuten een professioneel cv opstellen. Die ook nog eens voldoet aan alle eisen die er tegenwoordig gesteld worden.

In samenwerking met experts is onze CV maker qua inhoud samengesteld en zijn er een aantal professionele templates ontworpen welke de kansen op een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek aanzienlijk verhogen. Deze cv templates zijn in onze CV maker verwerkt en beschikbaar in meerdere kleuren.

Natuurlijk ontvangen wij ook constant feedback en verbeterpunten van onze gebruikers en hier luisteren wij graag naar! Zo is het nu ook mogelijk om met CV maker professionele sollicitatiebrieven te schrijven en meteen te downloaden: CV maker staat niet stil, wij zijn graag jouw helpende hand tijdens het vinden van de perfecte baan.

Succesvol

Tot nu toe hebben heel veel mensen succesvol gebruik gemaakt van onze CV maker. Hiervan werken sommige inmiddels bij grote bedrijven door heel Nederland: bijvoorbeeld aan Apple, Vodafone en Albert Heijn. Onze CV's vallen op en dat is ook de kracht van CV maker.

Klantenservice

Stuur een e-mail naar support@cvmaker.nl, of stuur of neem contact op via één van de andere contactmogelijkheden.

Bedrijfsgegevens

CVmaker BV 
Herengracht 458
1017CA Amsterdam  
KVK: 70894027  

Al meer dan 112.872 gebruikers maakten een cv

Met CV maker maak je snel en gemakkelijk binnen 15 minuten een onderscheidend en professioneel cv dat opvalt.

Ga aan de slag met jouw CV

En maak 65% meer kans op een baan