Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Kan ik ook een foto op mijn cv toevoegen?

  In de eerste stap van de cv maker, personalia, kun je een foto toevoegen aan je cv. Klik hiervoor op het foto icoon naast de invulvelden. Vervolgens kun je je foto uploaden, bewerken en vervolgens toevoegen aan je cv.

 • Is mijn cv ook in Word te downloaden?

  Door de complexiteit van onze templates is het helaas niet mogelijk om het cv in Word te downloaden. Maar niet getreurd: je cv kun je altijd bewerken via jouw account.

 • Kan ik mijn cv ook bewerken?

  Na het downloaden van jouw cv, krijg je automatisch een mailtje met inloggegevens om jouw cv doorlopend te kunnen bewerken.

 • Kan ik de onderdelen ook sorteren?

  Je kunt de volgorde van de onderdelen, hoe ze op het cv moeten worden weergeven sorteren met de pijltjes naast het betreffende onderdeel. De toegevoegde items binnen een onderdeel kun je ook afzonderlijk sorteren door op de 3 streepjes te drukken naast het item en vervolgens het item naar de gewenste positie te slepen.

 • Worden de items binnen de onderdelen chronologisch gesorteerd?

  De items worden niet automatisch chronologisch gesorteerd. Wil je dat de items chronologisch gesorteerd worden: klik dan op de 3 puntjes naast het onderdeel en kies voor “Chronologisch sorteren” de items worden dan direct gesorteerd.

 • Kan ik ook een onderdeel op de volgende pagina plaatsen?

  Dit kan zeker. Dit kan in onze cv maker op de volgende 2 manieren:

  1. Je kunt ervoor kiezen om het volledige onderdeel (bijvoorbeeld opleidingen) op de volgende pagina te plaatsen: druk hiervoor op de 3 puntjes naast het onderdeel en kies voor “Op volgende pagina (pdf)”. Dit heeft als gevolg dat het hele onderdeel op de volgende pagina wordt geplaatst.
  2. In de omschrijving van het voorgaande onderdeel kun je in de teksteditor enters plaatsen waardoor je de overgang iets preciezer kunt bijsturen.
 • Kan ik ook een onderdeel op het cv verbergen?

  Je kunt onderdelen op het cv verbergen door te klikken op de 3 puntjes naast het onderdeel wat je wilt verbergen en klik vervolgens op “Onderdeel verbergen”. Wanneer je het onderdeel vervolgens weer wilt toevoegen of tonen kun je deze selecteren uit de selectiebalk onderaan in stap 2 van onze cv maker.

 • Wat zijn de kosten van CVmaker.nl?

  Om jouw cv te kunnen downloaden en je account te activeren betaal je een bedrag van €8,95 of €2,95 (afhankelijk van het gekozen pakket). Vervolgens heb je de mogelijkheid om je cv te kunnen bewerken, sollicitatiebrieven aan te maken, of gebruik te maken van onze overige tools. Afhankelijk van je gekozen pakket wordt je account automatisch maandelijks verlengd voor €8,95 of €14,95 per maand, totdat je deze opzegt. Je kunt je account altijd direct opzeggen.

  De op de website vermelde prijs is inclusief BTW.

 • Hoe kan ik CVmaker opzeggen?

  Heb je een mooie baan gevonden, of heb je ons om een andere reden niet meer nodig? Log dan in jouw account in en ga naar “Mijn account”. Kies onderaan bij lidmaatschap opzeggen voor “Ja” en druk op de knop “Account opzeggen”. Bekijk ook ons blog over het gebruiken en opzeggen van CVmaker.nl.

 • Kan ik mijn cv ook in een andere taal downloaden (bijvoorbeeld Engels)?

  Je kunt tijdens het maken van je cv kiezen om je cv te downloaden in verschillende talen. Dit kun je selecteren tijdens het invullen van je personalia. Momenteel bieden wij de volgende talen aan: Nederlands, Engels en Frans.

 • Wat is de CV optimalisatie service en hoe werkt het?

  CVmaker.nl biedt een optimalisatie service voor men die graag een perfect cv willen ontvangen, gemaakt door professionals. Wanneer laat je jouw cv optimaliseren?

  In verschillende situaties kan het handig zijn om je cv te laten herschrijven.
  - Je cv is erg gedateerd of ouderwets.
  - Je cv is erg standaard, onoverzichtelijk en valt niet op.
  - De inhoud op je cv moet anders ingedeeld worden bijvoorbeeld op relevantie.
  - De teksten en inhoud op je cv moeten worden gecontroleerd op grammatica -en spellingsfouten en worden herschreven naar krachtige en pakkende teksten.

  Meer informatie: CVmaker.nl invulservice

 • Wat is de CV invulservice precies?

  Met de CVmaker.nl invulservice kun je jouw huidige cv laten omtoveren tot een prachtig cv die opvalt. Je hoeft hiervoor niks te doen!

  Wanneer is dit handig?

  Het maken van een cv is veel en nauwkeurig werk. In verschillende situaties kan het handig zijn om je cv te laten maken.
  - Je hebt een drukke baan en niet voldoende tijd om een cv te maken.
  - Je hebt nog geen cv, of weet niet goed welke informatie je er op moet vermelden.
  - Je overweegt een carrièreswitch, waardoor je cv anders moet worden opgebouwd.
  - Je hebt een tijd geen baan gehad en daardoor een gat in je cv.

  Meer informatie: CVmaker.nl invulservice

 • Kan ik ook een sollicitatiebrief maken?

  Wanneer je een actief CVmaker.nl account hebt, kun je ook onbeperkt (bijpassende) sollicitatiebrieven maken. Log in op je CVmaker account en klik in het menu op 'Sollicitatiebrieven' om te starten.

Al meer dan 112.872 gebruikers maakten een cv

Met CV maker maak je snel en gemakkelijk binnen 15 minuten een onderscheidend en professioneel cv dat opvalt.

Ga aan de slag met jouw CV

En maak 65% meer kans op een baan