Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Bekijk dan hieronder de veelgestelde vragen. Staat je antwoord er niet tussen, neem dan contact met ons op.

 • Kan ik ook een foto op mijn cv toevoegen?

  In de eerste stap van de cv maker, personalia, kun je een foto toevoegen aan je cv. Klik hiervoor op het foto icoon naast de invulvelden. Vervolgens kun je je foto uploaden, bewerken en vervolgens toevoegen aan je cv.

 • Is mijn cv ook in Word te downloaden?

  Door de complexiteit van onze templates is het helaas niet mogelijk om het cv in Word te downloaden. Maar niet getreurd: je cv kun je altijd bewerken via jouw account.

 • Kan ik mijn cv ook bewerken?

  Na het downloaden van jouw cv, krijg je automatisch een mailtje met inloggegevens om jouw cv doorlopend te kunnen bewerken.

 • Kan ik de onderdelen ook sorteren?

  Je kunt de volgorde van de onderdelen, hoe ze op het cv moeten worden weergeven sorteren met de pijltjes naast het betreffende onderdeel. De toegevoegde items binnen een onderdeel kun je ook afzonderlijk sorteren door op de 3 streepjes te drukken naast het item en vervolgens het item naar de gewenste positie te slepen.

 • Worden de items binnen de onderdelen chronologisch gesorteerd?

  De items worden niet automatisch chronologisch gesorteerd. Wil je dat de items chronologisch gesorteerd worden: klik dan op de 3 puntjes naast het onderdeel en kies voor “Chronologisch sorteren” de items worden dan direct gesorteerd.

 • Kan ik ook een onderdeel op de volgende pagina plaatsen?

  Dit kan zeker. Dit kan in onze cv maker op de volgende 2 manieren:

  1. Je kunt ervoor kiezen om het volledige onderdeel (bijvoorbeeld opleidingen) op de volgende pagina te plaatsen: druk hiervoor op de 3 puntjes naast het onderdeel en kies voor “Op volgende pagina (pdf)”. Dit heeft als gevolg dat het hele onderdeel op de volgende pagina wordt geplaatst.
  2. In de omschrijving van het voorgaande onderdeel kun je in de teksteditor enters plaatsen waardoor je de overgang iets preciezer kunt bijsturen.
 • Kan ik ook een onderdeel op het cv verbergen?

  Je kunt onderdelen op het cv verbergen door te klikken op de 3 puntjes naast het onderdeel wat je wilt verbergen en klik vervolgens op “Onderdeel verbergen”. Wanneer je het onderdeel vervolgens weer wilt toevoegen of tonen kun je deze selecteren uit de selectiebalk onderaan in stap 2 van onze cv maker.

 • Kost het geld om mijn cv te kunnen downloaden?

  Om jouw cv te kunnen downloaden betaal je een bedrag van 7,99. Vervolgens heb je een maand de mogelijkheid om je cv te kunnen bewerken, sollicitatiebrieven aan te maken, of gebruik te maken van onze banen zoeker. Na deze maand wordt je account automatisch verlengd, totdat je deze zelf opzegt.

  De op de website vermelde prijs is inclusief BTW.

 • Opzeggen

  Heb je een mooie baan gevonden, of heb je ons om een andere reden niet meer nodig? Log dan in jouw account in en ga naar “Mijn account”. Kies onderaan bij lidmaatschap opzeggen voor “Ja” en druk op de knop “Account opzeggen”.

 • Kan ik mijn cv ook in een andere taal downloaden (bijvoorbeeld Engels)?

  Je kunt tijdens het maken van je cv kiezen om je cv te downloaden in verschillende talen. Dit kun je selecteren tijdens het invullen van je personalia. Momenteel bieden wij de volgende talen aan: Nederlands, Engels en Frans.

Start met CV maken

En maak 65% meer kans op een baan