Engels CV maken

Een Engels CV maken kan noodzakelijk zijn. Omdat Engels niet je moedertaal is kun je daar moeite mee hebben. Ga online op zoek naar Engels CV maken. Het is erg handig als je een voorbeeld CV hebt, waarbij je alleen nog maar je eigen gegevens hoeft in te vullen. Als er wordt gevraagd om een Engels CV dan zal dat alles te maken hebben met de vacante functie. Is je Engels niet goed, dan moet je even bedenken of dit wel een goede baan voor je zal zijn. Misschien is een opleiding binnen het bedrijf mogelijk, meestal wordt dat aangegeven bij de vacature. Voor het maken van een correct Engels CV moet je echter voldoende kennis in huis hebben of op gaan zoeken. Een cursus komt te laat voor de huidige vacature.

Engels CV zelf maken

Als je wil reageren op internationale sollicitaties en/of op vacatures die in het Engels zijn opgesteld dien je een Engels CV op te stellen. Als je dit niet bent gewend zal dat best lastig zijn. Toch kun jij met hulp een goed Engels CV maken. Je kunt dezelfde indeling maken als voor een Nederlands CV. Er worden bepaalde termen gebruikt die je online kunt vinden. Zoek CV’s van Engelse en Amerikaanse experts en doe er je voordeel mee.

Engels CV maken tips

Een Engels CV maken, daar moet je even voor gaan zitten. Het gaat je echter nog beter lukken als je de volgende tips gebruikt. Ga online en zoek de termen die in een Engels CV worden gebruikt, zo kom je professioneel over. De indeling kun je op dezelfde manier doen als bij een Nederlands CV. Je kunt de voorbeelden die online staan gebruiken, maar zorg er wel voor dat je niet alles klakkeloos overneemt, maak je eigen CV! Omdat de baan voor jou wellicht van groot belang is voor jouw toekomst zul jij graag de moeite nemen om je CV vervolgens na te laten kijken door een native speaker. Een native speaker is een persoon die de taal, in dit geval de Engelse taal, als kind (dus op een heel natuurlijke manier) heeft geleerd. En dat is een andere manier dan het schoolse Engels dat de meesten kennen. Ook bij een Engels CV maken zijn het correct invullen en een foutloze tekst van uiterst belang. Het is namelijk het eerste dat een potentiële werkgever van je ziet. Een goede eerste indruk heb je nodig om verder te komen in de sollicitatieprocedure. Vraag en zoek gerust hulp bij het maken van je Engels CV. Het lezen van bestaande CV’s kan je daarbij helpen.

Gerelateerde artikelen

Al meer dan 112.872 gebruikers maakten een cv

Met CV maker maak je snel en gemakkelijk binnen 15 minuten een onderscheidend en professioneel cv dat opvalt.

Start met CV maker

En maak 65% meer kans op een baan