CV voorbeelden

DropDown

Magazijnmedewerker

StarStarStarStarStar

Magazijnmedewerker

Als je streeft naar een professionele en georganiseerde uitstraling die werkgevers direct aanspreekt, dan is de Cornel cv template de perfecte keuze voor jou. Met deze template kun je je persoonlijkheid laten zien en op een gestructureerde manier je belangrijkste informatie presenteren.

Gebruik dit cv

"Als ervaren magazijnmedewerker ben ik goed bekend met het gebruik van magazijnapparatuur en heb ik een goede fysieke conditie. Ik zorg voor een nauwkeurig beheer van de voorraad en werk volgens de veiligheidsvoorschriften. Ik heb relevante certificaten, waaronder heftruckchauffeur en veilig werken in het magazijn. Klaar om het team te ondersteunen en bij te dragen aan een efficiënte werkomgeving."

Thomas Koning - Magazijnmedewerker

Cv magazijnmedewerker voorbeeld

Inhoudsopgave

Hoe maak je een cv als magazijnmedewerker?

Ben je op zoek naar een leuke baan als magazijnmedewerker waar je kunt groeien en jezelf kunt ontwikkelen? Denk dan eens aan werken in een magazijn. Door de groeiende populariteit van online winkelen en e-commerce groeit de industrie snel. Hierdoor zijn er veel verschillende banen beschikbaar, zoals magazijnmanagers, heftruckchauffeurs, vakkenvullers, orderpickers en nog veel meer.

Of je nu net begint als magazijnmedewerker of toe bent aan een nieuwe uitdaging, werken in een magazijn biedt training tijdens het werk, een goed salaris en kansen om verder te groeien als magazijnmedewerker. Dus waarom zou je vandaag niet de eerste stap zetten naar een leuke carrière als magazijnmedewerker? Als magazijnmedewerker speel je een belangrijke rol in het zorgen dat producten snel en efficiënt bij klanten terechtkomen. Je krijgt de kans om te werken met moderne technologie en waardevolle vaardigheden te ontwikkelen waarmee je je hele carrière als magazijnmedewerker kunt gebruiken.

Wij hebben verschillende professionele cv templates die zijn goedgekeurd door experts voor magazijnmedewerkers. Deze templates zijn speciaal ontworpen om je kansen op een sollicitatiegesprek als magazijnmedewerker te vergroten. Ons proces is eenvoudig en we geven voorbeelden en handige tips die je kunnen helpen bij het schrijven of verbeteren van je cv als magazijnmedewerker. Als je klaar bent om de volgende stap in je carrière als magazijnmedewerker te zetten, laat ons je dan helpen om aan de slag te gaan!

Ga vandaag aan de slag met jouw cv!

Begin hier

Hoe begin je met het maken van je cv?

Een goed cv maken is essentieel om op te vallen in de competitieve banenmarkt van vandaag. Je moet je focussen op de belangrijkste onderdelen, zoals je werkervaring, opleiding en vaardigheden die relevant zijn voor je carrièredoelen. Recruiters besteden maar ongeveer negen seconden aan het bekijken van een cv, dus je moet gelijk een sterke indruk maken.

Als je geïnteresseerd bent in een baan in een magazijn, bijvoorbeeld als magazijnmedewerker, dan moet je laten zien dat je betrouwbaar en productief bent in een drukke omgeving. Hoewel je veel vaardigheden kunt leren tijdens het werk, zijn er soms ook licenties of certificaten nodig, zoals het besturen van een heftruck.

Om te beginnen, maak je een uitgebreid basis cv met al je relevante vaardigheden en ervaringen. Pas dit vervolgens aan voor specifieke banen waarop je solliciteert. Door je cv aan te passen en relevante informatie op te nemen, vergroot je de kans dat je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

Basis cv voor een magazijnmedewerker

Bij het maken van een cv voor een magazijnmedewerker is het belangrijk om een basis cv te hebben waarin alle belangrijke informatie staat. Dit bespaart tijd, omdat je het makkelijk kunt aanpassen voor specifieke sollicitaties.

Een basis cv dient als een goede basis en zorgt ervoor dat je geen belangrijke informatie vergeet. Zorg ervoor dat je het regelmatig up to date maakt en controleert, zodat je je vaardigheden en ervaringen nauwkeurig weergeeft. Op die manier presenteer je jezelf op de best mogelijke manier aan potentiële werkgevers.

Aangepast cv

Het is belangrijk om je cv aan te passen aan de specifieke baan waarop je solliciteert, zodat je meer kans maakt om de baan te krijgen die je graag wilt. Onderzoek daarom goed wat er gevraagd wordt voor de functie en selecteer relevante informatie uit je basis cv. Dit kost wat moeite, maar het is de moeite waard omdat een aangepast cv meer opvalt bij recruiters en door de software van het Applicant Tracking System (ATS) te komen.

Hoe schrijf je een persoonlijk profiel?

Het persoonlijk profiel is het eerste wat recruiters op je cv zullen lezen, dus het is belangrijk om een goede eerste indruk te maken. Om een sterk persoonlijk profiel te schrijven, focus je op het benadrukken van je relevante vaardigheden en het kort samenvatten van je expertise. Dit kan onder andere je beoogde functie, belangrijke werkervaring, carrièredoelen en eventuele persoonlijke eigenschappen die relevant zijn voor de baan.

Persoonlijk profiel voorbeeld van een magazijnmedewerker

Gemotiveerde medewerker in een magazijn met meer dan 5 jaar ervaring. Ik zorg ervoor dat klanten hun spullen op tijd en snel ontvangen. Ik bekwaam in het beheren van de spullen in het magazijn, zoals het organiseren van de voorraad en ervoor zorgen dat het magazijn schoon en veilig is. Ik weet hoe ik goederen moet ontvangen, opslaan en verdelen, en ik controleer regelmatig of er genoeg spullen zijn en houd nauwkeurig bij wat er allemaal is.

Persoonlijk profiel voorbeeld van een magazijn assistent

Gekwalificeerde en enthousiaste assistent in een magazijn met ervaring in het ondersteunen van het team om alles soepel te laten verlopen. Ik ervaren in het voorbereiden en ordenen van de spullen die opgeslagen moeten worden, helpen bij het verzenden en ontvangen, en ik houd goed bij hoeveel spullen er zijn. Ik weet hoe ik regelmatig moet controleren of er genoeg voorraad is en of alles van goede kwaliteit is.

Persoonlijk profiel voorbeeld van een magazijn manager

Ervaren magazijn manager met meer dan 10 jaar ervaring in het leiden van alle aspecten van een magazijn. Expert in het bedenken en uitvoeren van regels, processen en trainingen om de kosten te beheersen en efficiëntie te vergroten. Ik kan goed communiceren en met mensen omgaan, en ik zorg ervoor dat de voorraad en het beheer ervan goed verlopen, terwijl het personeel zich aan veiligheidsregels houdt.

Persoonlijk profiel voorbeeld van een ontvangst en opslag medewerker

Gemotiveerde, fitte medewerker verzending en ontvangst met ervaring in internationale goederenstromen tussen faciliteiten. Bekwaam in voorraadbeheer, inspecties, administratie en procesverbetering. Punctueel en veilig werken. Sterke organisatorische, communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden voor samenwerking en klantenservice.

Hoe vermeld je je vaardigheden?

Vaardigheden voor werken in een magazijn, net als bij andere banen, hangen af van jouw specifieke kennis en ervaring. Maar als het gaat om het schrijven van een cv, is het slim om jouw persoonlijke vaardigheden en competenties te vermelden in een aparte sectie.

In een magazijn werken vereist zowel technische als sociale vaardigheden. Bijvoorbeeld, als je een magazijnmedewerker bent, is het belangrijk dat je goed kunt communiceren, zowel zelfstandig als in een team kunt werken, en oog hebt voor details. Ook moet je fysiek fit zijn omdat je lang kunt staan, zware dingen moet tillen en verplaatsen.

Een magazijn manager moet goede leiderschapsvaardigheden hebben, een team kunnen aansturen en motiveren, en ervaring hebben met voorraadbeheer, logistiek en supply chain management. Daarnaast is het belangrijk om goed te kunnen communiceren en problemen op te lossen.

Als magazijnmedewerker moet je goed kunnen plannen en prioriteiten kunnen stellen, en ook onder druk kunnen werken. Daarnaast moet je op de hoogte zijn van veiligheidsvoorschriften en in staat zijn om magazijn apparatuur veilig te gebruiken. Belangrijke vaardigheden voor een magazijnbaan zijn onder andere oog voor detail, probleemoplossend vermogen, teamwork en goede communicatievaardigheden.

Bij het vermelden van jouw vaardigheden op je cv is het belangrijk om een goede balans te vinden tussen technische, persoonlijke en overdraagbare vaardigheden. Als je weinig tot geen werkervaring hebt, kun je ook jouw overdraagbare vaardigheden benadrukken.

Voorbeelden van persoonlijke vaardigheden op een cv voor een magazijn baan:

 • Oog voor detail

 • Goede communicatie

 • Problemen kunnen oplossen

 • Tijd goed kunnen managen

 • Goed in een team kunnen werken

 • Leiderschapsvaardigheden

Voorbeelden van technische vaardigheden op een cv voor een magazijn baan:

 • Werken met een vorkheftruck

 • Kwaliteitscontrole

 • Kennis van magazijnbeheer software

 • Veiligheidsregels kennen

 • Voorraadbeheer

Vaardighedenmagazijnmedewerker cv

Hoe vermeld je je werkervaring?

Om indruk te maken op potentiële werkgevers is het belangrijk om jouw werkervaring op te nemen in jouw cv. Werkervaring kan verschillende vormen hebben, maar hier zijn een paar tips om rekening mee te houden:

 • Begin met jouw meest recente baan en werk dan terug in de tijd

 • Vermeld alleen relevante werkervaring

 • Vermijd oude of kortdurende werkervaring, maar probeer deze te combineren met andere ervaringen en vermeldingen in jouw cv. Je kunt er altijd meer over vertellen

Werkervaring magazijnmedewerker cv

Hoe zit het met opleidingen?

In Nederland is een hoger onderwijsdiploma niet per se vereist voor een carrière in de logistiek of het magazijn. Maar werkgevers verwachten over het algemeen wel dat je minimaal je middelbare school hebt afgerond en diploma's of certificaten hebt behaald. 

Bij het vermelden van jouw opleidingen is het voldoende om basisinformatie op te nemen, zoals de naam van de school, locatie, de periode waarin je er studeerde en de behaalde diploma's of certificaten.

Opleiding magazijnmedewerker cv

Cursussen en certificaten vermelden

Het is belangrijk om relevante cursussen of certificaten die je hebt behaald te vermelden als je solliciteert naar een specifieke functie in de logistiek of het magazijn. Dit laat zien dat je gemotiveerd bent om je vaardigheden te blijven ontwikkelen en kan je onderscheiden van andere sollicitanten. Vermeld de naam van de cursus, de datum van afronding en de organisatie die het heeft uitgegeven. Hier zijn enkele voorbeelden van cursussen en certificaten die waardevol kunnen zijn om jouw vaardigheden in de logistiek of het magazijn te verbeteren:

 • Certificaat voor het bedienen van een heftruck

 • Diploma MBO Logistiek medewerker

 • Certificaat Veiligheid in het magazijn

 • Certificaat EHBO en BHV (Bedrijfshulpverlening)

 • Certificaat VCA (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers)

Keuze uit meer dan 17+ cv templates!

Begin hier
Camera Flash

Tip!

Hoewel niet alle banen specifieke certificeringen of vergunningen vereisen, kan het volgen van relevante gespecialiseerde cursussen laten zien dat je toegewijd bent en jouw betrokkenheid bij het vakgebied laat zien. Dit kan ervoor zorgen dat jouw cv opvalt bij werkgevers.

Belangrijke punten om te onthouden

Het is van belang om een goed geschreven cv en sollicitatiebrief te hebben als je wilt opvallen in de competitieve arbeidsmarkt. Onze strategische aanpak kan je daarbij helpen. Door deze gids te volgen, kom je dichter bij het bereiken van jouw carrière doelen en het vinden van jouw droombaan in de logistiek- en magazijn sector.

Volgende stappen?

Als je jouw zoektocht naar werk een kickstart wilt geven, maar niet zeker weet waar je moet beginnen, kunnen we je helpen bij het maken van een cv dat is afgestemd op jouw specifieke baan. Overweeg onze cv schrijfservice. Als je meer inspiratie wilt, kun je altijd onze cv-voorbeelden raadplegen of onze gids over hoe je een goed cv schrijft.

Magazijnmedewerker cv voorbeeld

Magazijnmedewerker cv voorbeeld

Je kunt dit cv voorbeeld gratis downloaden! We hebben hiernaast ook nog een tal van andere cv voorbeelden voor je beschikbaar.

Veelgestelde vragen

Wat is het beste format voor een magazijn cv?

Er zijn verschillende stijlen en formats die je kunt gebruiken voor je cv, afhankelijk van je carrièredoelen en de functie waar je naar solliciteert. Recruiters geven over het algemeen de voorkeur aan cv's die gemakkelijk te scannen en lezen zijn, met duidelijke en beknopte informatie. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat je cv goed georganiseerd is en je relevante vaardigheden en ervaringen effectief benadrukt.

Hoe structureer je een magazijn cv?

Het is cruciaal om alle relevante informatie over je vaardigheden en ervaring op te nemen in je cv, terwijl je de algehele structuur beknopt en makkelijk leesbaar houdt. Een goed gestructureerd cv kan je kansen aanzienlijk vergroten om op te vallen tussen andere sollicitanten en de aandacht te trekken van potentiële werkgevers. Door je kwalificaties en prestaties op een duidelijke en georganiseerde manier te presenteren, kun je aantonen dat je geschikt bent voor de functie en je kansen op een sollicitatiegesprek vergroten.

Hoe lang moet je magazijn cv zijn?

Bij het maken van een cv in Nederland kan de lengte variëren van één tot twee pagina's, afhankelijk van de ervaring. Het is aanbevolen om de essentiële informatie prioriteit te geven en herhaling te vermijden. De nadruk moet liggen op recente en relevante werkervaring, individuele sterke punten en prestaties.

Wat is het beste cv template voor een magazijn cv?

Er zijn veel cv templates te vinden, maar kies er één die professioneel en goed gestructureerd is voor je magazijn cv. We hebben diverse templates die geschikt zijn voor verschillende functies en branches, en deze worden altijd aangepast aan je carrièredoelen.

Welke opleiding is vereist voor magazijnmedewerkers?

Om magazijnmedewerker in Nederland te worden, kunnen sommige werkgevers eisen dat sollicitanten minimaal een VMBO-diploma hebben behaald. Daarnaast moet je mogelijk basisvaardigheden op het gebied van computergebruik hebben. Als je beperkte kwalificaties of werkervaring hebt in dit vakgebied, kun je relevante en gespecialiseerde cursussen volgen om je cv te verbeteren.

Moet ik hobby's en interesses vermelden op mijn magazijn cv?

Vermeld alleen hobby's en interesses op je cv als ze relevant zijn voor de functie waarop je solliciteert. Bijvoorbeeld, als je solliciteert naar een magazijnfunctie die fysieke kracht vereist, kan het vermelden van activiteiten zoals fitness voordeel opleveren en moet dit worden genoemd op je cv.

Wat zijn essentiële vaardigheden voor een magazijnmedewerker cv?

Als magazijnmedewerker heb je een goede fysieke conditie en het vermogen om fysiek werk te verrichten nodig. Daarnaast zijn de volgende vaardigheden essentieel:

 • Uitstekende organisatorische en tijdsbeheersing vaardigheden

 • Oog voor detail voor nauwkeurig voorraadbeheer

 • Basiskennis van wiskunde voor tellen, meten en berekenen van voorraadniveaus

 • Goede beheersing van magazijnbeheersystemen en technologie

 • Kennis van gezondheids- en veiligheidsvoorschriften en het vermogen om protocollen te volgen

 • Effectieve communicatie- en samenwerkingsvaardigheden om samen te werken met collega's en leidinggevenden

 • Flexibiliteit en aanpassingsvermogen om te werken in een snel veranderende omgeving

 • Probleemoplossende vaardigheden om eventuele problemen tijdens magazijnwerkzaamheden aan te pakken

 • Vaardigheid in het bedienen van een heftruck en andere relevante machines

Wat zijn de taken van een magazijnmedewerker?

De taken van een magazijnmedewerker kunnen variëren, afhankelijk van de specifieke functie en branche. Enkele veelvoorkomende verantwoordelijkheden zijn:

 • Ontvangen en lossen van inkomende zendingen

 • Controleren en inspecteren van leveringen op nauwkeurigheid en kwaliteit

 • Opbergen, organiseren en onderhouden van voorraad

 • Orderverzameling en inpakken voor verzending

 • Bedienen van magazijn apparatuur, zoals heftrucks, palletwagens of orderpickers

 • Handhaven van netheid en ordelijkheid van de magazijnruimte

 • Regelmatig inventaris tellen en verschillen oplossen

 • Samenwerken met teamleden om een efficiënte workflow en tijdige orderafhandeling te waarborgen

 • Naleven van gezondheids- en veiligheidsvoorschriften om een veilige werkomgeving te waarborgen

Hoeveel verdienen magazijnmedewerkers in Nederland?

Het gemiddelde salaris voor magazijnmedewerkers in Nederland kan variëren op basis van factoren zoals locatie, ervaring en specifieke functie verantwoordelijkheden. Het salaris van een magazijnmedewerker in Nederland ligt rond de €22.000 per jaar of €11 per uur in 2023.

Hoeveel verdienen Amazon magazijnmedewerkers in Nederland?

Het salaris van Amazon magazijnmedewerkers in Nederland kan ook variëren op basis van factoren zoals locatie, ervaring en specifieke functie rollen. Het uurloon voor een Amazon magazijnmedewerker in Nederland ligt rond de €11 per uur.

Scoor je droombaan met CVMaker

Maak nu simpel en snel een professioneel CV en download binnen 10 minuten. Waar en wanneer je maar wilt.

AddSmallMaak nu je CV
CheckCircle

Vergroot je kansen op een baan aanzienlijk met een goed cv